maanantai 29. joulukuuta 2008

Pitäiskö oikeasti uskoa että "söin vähän huonosti ja nyt turvottaa" ei olisikaan pelkkää sanahelinää?
oon tullut siihen tulokseen, että jos ja kun syön huonosti, niin olo ja ulkomuoto on vähän turvonneen kaltainen. Jos en oo syönyt mitään, ei oo lainkaan turvotusta..
Pitäiskö kokeilla Activiaa? :D
Kai se sitten johtuu siitä, että .. kun on hieman hoikka ja.. tai siis että pienikin ruokamäärä näyttää isolta, kun sulatusprosessi saadaan käyntiin ja..

Tänään taistelin äidin kanssa. Ruuasta, mistäs muusta. Meillä kun syödään kaksi ruokaa päivässä, osin munkin takia. Teki mieli vetää raivarit, kun sain kuulla ettei siskoni ole pakko syödä kahta kertaa päivässä. On tää saatana epäoikeudenmukaista!
.. Vaikka en mäkään ole aina syönyt. Nykyään mutsi sanoi että syödään. Vuodenvaihteessa se sit soittaa klinikalle.
Oon onnistunut hienosti feikkaamaan syömiseni. Eilen 'söin' isän silmien alla toisen ruuan. Söin ja söin, nostelin ranskalaisia huulilleni mut heti kun isän silmä vältti, niin kasasin ne sellaiseen pikku boksiin. Söin siis omassa huoneessani ja näin. Boksi lensi sitten suljettuna roskikseen. Kukaan ei epäile, vaikka on ne näitä mun ruuanpiilotteluja ennenkin nähneet. Seiskalla eväsleivät ja -pillimehut ja ties mitkä kaikki ruuat.

Ja tänään, pinaattilettuja. MINUN pyynnöstäni! Tiesin että niitä on helppo piilottaa. Äiti sitten käristi ne pannulla, huusi syömään. Menin heti, kun äiti oli tullut alakertaan. Nappasin nelisen kappaletta ja hautasin roskikseen. Olivat vielä kuumia, ja roskiksesta leyhysi ihana kuumuus, toivottavasti eivät nuo kuitenkaan huomanneet.. Kuten eivät tehneet.
Aion kuitenkin taistella tän kakkosruokapakon pois, sillä sitten voin olla vähän huolettomampi kun ei tarvii pelätä ja jättää syömävaraa illalle. Tai siis voin vähän enemmän syödä esim. päiväruualla tai sitten ottaa jotain pientä purtavaa välissä, mikäli nyt ihan kuolemassa olen, eikä tarvitse säästellä kaloreita jotain vammaista kakkosruokaa varten!

Pakko pistää vielä tän päivän ruokapäiväkirja:

Lounas: (minä en syö aamupalaa, nousen niin myöhään) peruna + jauhelihapihvi
välipala: Läkerol Split! Pear licorice (intohimoni)
iltapala: porkkana

... Olihan tuossa .. melko vähän? Enkö oikeasti ole syönyt tämän enempää? Miten onnistuin laskemaan kalorit sitten seeeelkeästi tuon yli?
Huh, ehkä voinkin juoda illalla teetä. Voinko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti