keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Auroran sairaala osasto 52

Näinpä, siellä näette mut johonkin kolmen viikon sisään. Että eikun morjenstamaan vaan.

Onnekseni en joudu sinne anoreksian takia. Vaan sen toisen taudin. Hengaan siellä kaikenlisäksi vain vuorokauden. Mutta pelottaa ne niiden sairaalamössöt, mitä lie kaloripitoista paskaa sekin on. Kertokaa miten selviän syömisistä.

JA jos ne huomaa että oon vähän laihtunut tai että olen alipainoinen. Ehkä ne ei voi aloittaa tai jatkaa niitä hoitoja sen takia. Mutta mä en halua olla siellä yhtään enempää tai lihoa tästä yhtään! Saatana!

Tänään oli taas kamala repsahdus, hävettää ja tekis mieli mennä oksentamaan. Koko päivänä en syönyt mitään, ennen kuin tulin kotiin. Sen jälkeen oonkin iloisesti vetänyt Pirkka-pastaa ja kevytjäätelöä ja kourallisen muroja. Ääh vittu mikä luuserin luuseri.
No onnekseni söin sitä pastaa ehkä korkeintaan 200 grammaa, huom. korkeintaan. Ja samaten sitä jätskiä korkeintaan 200 grammaa, tosin nää on MUN ARVIOINTEJA, eli toisinsanoen reippaasti yli meneviä, etten vain syö liikaa. Mutta siis näiden ruokien varjossa oon sitten syönyt rumasti joku vittu 600 kaloria emmä tiedä. Hyi saatana.

Tän päivän piti jäädä alle 200 kaloriin.

SAATANA. Ois nyt ees ollut alle 400.

Pakko se on sitten kai lähteä lenkille. Tai edes käydä vaa'alla jonkun kahden viikon tauon jälkeen. Jos paino ois yhtään laskenut, niin oisin iloinen. Tai edes pysynyt samassa, pliis!!!

Kun en oo saanut käyttää vaakaa, niin olen käyttänyt mittanauhaa. Vyötärö ohuimmasta kohdasta 53 senttiä, paitsi että tämä vitun turvotus....... äsken kun katsoin vatsaani peilistä, syömisen jälkeen, näytti aivan sairaan hirveeltä. Hyi, ihan kuin ylävatsani ois raskaana. Hyi saatanan saatana.

Pakko oksentaa. Pakko. Pakko opetella oksentamaan!

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti ne parantaa sut :D
    Kiitti <3

    VastaaPoista
  2. Tuosta Aurora nimestä tulee mieleen se prinsessa Aurora tai joku kukka.

    VastaaPoista
  3. Tarkoitatko Auroraa Espoossa? Toivottavasti paranet! Saanko kysyä mikä tämä sun toinen sairaus on?

    VastaaPoista