maanantai 5. tammikuuta 2009

Pikalisäys

Piti vielä lisätä tämä, kun tekee mieli kirjoittaa.

Huomasin yksi päivä, kun paino taas laski (silloin se oli 34.1, tuskin enää niin vähän, turvottaa, toivon että tämä kaikki olisi jotain nesteitä tai kamalaa harhaa tai edes jotain mikä lähtee äkkiä pois!), että aina kun se laskee, sallin itseni herkutella hieman. Tai jotenkin elän jossakin typerässä kuvitelmassa, että kun se on laskenut vaikka .. vähän alle kilon, niin ssaan sitten sinä päivän ottaa sen yhden kourallisen enemmän muroja tai vaikka vähän jätskiä tai jotain hyvää hieman enemmän - eihän se siitä voi nousta eihän?
Niin, kuvittelen. Tässäkin kun se oli noin alhaalla yhtenä päivänä, niin päätin antaa itseni herkutella raejuustoa ja pari ranskalaista, ei ei ei.

Mun selässä on taas selkärangan jättämä mustelma. Kun nojaan johonkin, siitä se tulee.

Aineenvaihduntani on nollilla, tarvitsisin sille hieman potkua, mutta en kehtaa mässätä, kun olen syönyt melko paljon viimeaikoina. Ei tästä pysty laihtumaan kun aineenvaihdunta on näin huono, mutta pysyisi nyt edes samassa tuo paino.
Vihreä tee hieman auttaa, vessassa tulee ravattua sen juomisen jälkeen.

Huomasin yksi päivä, että näen taas vatsalihakseni. Treenasin siinä sitten hieman enemmän, nyt ne näkyy jo kiitettävästi, mutta on kamalan paksu ja turvonnut olo. Etenkin tuo keskimmäinen sikspäkin osa, miksi sitä sanotaankaan, aiheuttaa päänvaivaa, näyttää kamalan tukevalta ja ulostyöntyvältä. Vai onkohan siinä vatsalaukunkin kohta?

Tekisi mieli paastota, toisaalta taas ei.

1 kommentti:

  1. En todellakaan pistä pahakseni, lähinnä ilostun kun joku jaksaa tuotakin selailla.

    Lukaisempas sinunkin kirjoituksiasi tässä, koskaan ei voi lukea liikaa.

    VastaaPoista