maanantai 16. maaliskuuta 2009

Ensimmäinen päivä

Ensimmäinen päivä seronilin käyttäjänä.
Ja toivon, että tämän päivän ahdistuskohtaukset eivät ole sivuvaikutuksia.
Ahdistaa tajuttomasti, ja nyt en tiedä edes syytä. Kurkkua kuristaa, rintalastaa painaa, oksettaa, lamaannun ja tuijotan eteeni, kyyneleet täyttävät silmäni välillä ja välillä en pysty edes itkeä. Istun ruokapöydässä ja juon ainakin kuudetta kuppia kahvia siinä toivossa, että se toimisi nesteenpoistajana.

Viikonlopun syömiset meni mielestäni oikein putkeen, söin aika vähän ja näin. Ja silti painoa oli tullut parisataa grammaa lisää? Ahdistaa perkeleesti. Vitun paino, putoa homo, minä haluan kokovuorokautiselle, en kestä olla kotona, täällä ahdistaa vain enemmän ja palaan vanhoihin totuttuihin valheellisiin tapoihini!
Toivottavasti se on vain nesteitä, jotka lähtee tällä saatanallisella kahvin kittaamisella. Tai sitten toivottavasti tämä kaikki johtuu ummetuksesta. Joka on muuten ihan kamalaa, enkä tiedä mitä tehdä asialle.......... varmaan joudun johonkin suolihuuhteluun hip hei ja hellät tunteet.

2 kommenttia:

  1. Niin outoa, että joutuu laihduttamaan LISÄÄ jotta pääsisi parempaan hoitoon. Niin päälaelleen käännettyä, mut niin kai se vaan menee.

    Voimii nyt hei, älä hajota itteäs :S

    VastaaPoista
  2. itekkin laihdutan niin paljon että vaikka pyörryn syömättömyydestä ja pääsisin hoitoon. :<

    voimia<3

    VastaaPoista