perjantai 27. helmikuuta 2009

BILEET!

EI EI EI EIE EIIII!!!!
Gloria järkkää tänään Setan pippalot. Ei vissiin ikärajaa. L pyys mua messiin, en tuntenut koko tyttöä, mitä nyt vähän galleriassa toisiimme kyyläilty. Sit nyt hän pyys mua tonne, vaikuttaa tosi mukavalta tyypiltä ja näin plus koko mesta ois täynnä sateenkaarikansaa.
PLUS sitten tänään on Tennispalatsin synttärit, eli yöllä kolmen jälkeen kaikki leffat maksaa euron.
vittu.
Mua lievästi sanoen _VITUTTAA_ tää liikuntakielto. En pääse varmaan tonne pippaloihin, saati leffaan, vaan nyhvään kotona. Saatana. Koitan nyt olla tosi kiltti äidille, 'syön' kaikki ruuat, sanoin että otan jogurttirusinat mukaan Gloriaan, teen oikeesti mitä vain! Mun on _pakko_ päästä !
Pridetki on vaan kerran vuodessa, enkä usko et tääkään usein toistuu. Miks kaiken on pakko olla just nyt!

Mitä jos itken säälittävästi ja oon masentunut ja jotain, AAAA millä keinolla pääsen tonne! Teen (almost) mitä vain. Paitsi karkaa, koska se vaan tarkottaa sitä että sit vietän loput puol vuotta vittu syynissä ja karanteenissa....

Ja mielenkiintoseks tän tekee tietty suhdeympyrät. A on L:n eksä, A tykkää täl hetkel musta mut seurustelee T:n kanssa, joka inhoo kaikkii ja jota kaikki inhoo. Se on vitun pelottava muija. Sit tää L on seurustellu M:n kanssa, jonka oon tuntenu tosi pitkään. Ja mitä tää kaikki tarkottais: seta-bileet stadissa -> kaikki stadin lesset on siel -> ne tuntee mut jotenki kierosti (kuulin A:lta et stadin lesboskeneissä on juoruttu jotain musta :D vitun kivaa olla kuuluisa...) -> jotain tsäänssei sosiaalisille kontakteille. Suhteille. Miettikää nyt..

Mut ei, ei, tää tyttö on sairas ja saa siksi luvan kuolla tylsyyteen vittu! Äitiki vaan sano että "näytät niin sairaalta ja syön ku lintu, ei sua mihinkää voi päästää" joo kiitos äiti..

No okei tänään oli kyl huono olo verikokeen ottamisen jälkeen, melkeen pyörryin Lastenlinnan portaille. Mut se ei tarkota sitä, et pyörtyisin Glorias. Tai sit von taktisesti pyörtyy jonku vitun kuuman päälle >8p

1 kommentti: