torstai 26. helmikuuta 2009

Lääkkeistä

Tulin pohtineeksi, että syökö teistä monikin jotain mielialalääkkeitä tms?

Viime viikolla lääkäriä varten mun piti täyttää joku BDI-kyselyjuttu. Sain siitä kuulemma jo "ihan huolestuttavan määrän pisteitä". eli viittaisi masennukseen tai johonkin. Kuitenkin lääkäri sanoi, ettei mulle vielä voisi määrätä lääkkeitä.

"Fyysisen kunnon kohentuessa kohentuu usein sitten se mielialapuolikin. Et nyt pitää ihan ensiavuksi saada toi sun paino edes pysäytettyä, ja sitten nostettua. Jos sitten vielä on tarvetta lääkkeille, niin sitä katsotaan sit erikseen"

Eli mitä, kärsi lapsi kärsi? Et oo vielä lääkkeiden arvoinen läski? Kiitos helvetisti.
Kyl varmaan on totta, että kun aivot saa tarpeeks ravintoa niin ne jaksaa taas tuottaa mielihyvähormoneita tai jotain ja jaksaa olla iloisempi ja näin, mutta silti.

Popsin nyt sitten C-vitamiineja, Multitabseja, Relatabseja ja kalkkitabletteja.. Oliko vielä muuta, mitä pitäis napsia. Huoh.

Mun valkosoluarvot ja maksa-arvot on koholla, verenpaine aivan liian alhainen. Syke on alakanttiin myöskin.
Valkosoluarvot siis viittaa siihen, että mun luusto kärsii, eikä luuytimellä ole tarpeeksi energiaa tuottaa valkosoluja, jotka auttais taistelemaan infektioita vastaan. Toisin sanoen tulen tosi helposti nyt muka kipeäksi. Paskat. Meijän perheessä on ollut flunssaa ja oksennustautia, kumpaakaan en ole saanut.
Maksa-arvot viittaa .. johonkin en mä tiedä. Mut ne huolestui niistä.
Alhainen verenpaine aiheuttaa pyörrytystä ja väsymystä. Syke taas sydämentykytyksiä, joita eilen tuli ihan tässä koneella ollessa... Hyi en halua olla joku läski joka rasittuu jo pelkästä dataamisesta! EIIIIII.

Saan sormeni oikean käden 'hauikseni' ympärille, sillain että vasemman käden peukalo ja keskisormi kohtaa ja menee jopa päällekkäin.

2 kommenttia:

  1. joo, tää lääke mitä mä syön on kai se yleisin mitä määrätään nuorten masennukseen, eli seroniliä tulee popsittua aamuisin ;)
    nii ja sellanen juttu, et näit lääkkeit ei voi syyä jos ei oo syöny jotain ruokaa siihen alle. Rupee nimittäin närästää ihan hemmetisti ja sit ei voi lähtee mihinkää. ;/

    VastaaPoista
  2. Voihan kultapieni. Jouduitko ikinä sitten sinne U26 lle? (nykyään osasto U2). Itse vietin siellä parisen kuukautta, nyt päiväosasto. Tsemppiä sulle!

    VastaaPoista