tiistai 17. helmikuuta 2009

epic fail

No kävinkin sitten oksentamassa lähes kaiken vatsastani. Sinänsä saavutus, sillä koskaan ennen en ole näin paljoa yrjönnyt, nyt se vain oli helppoa kuin mikä ja oksu tuli ihan itsekseen, oksua toisen perään. Kaksi vessanpytyllistä. Vettä vain nielin ja uutta satsia kehiin taas.
Sit kesken orgioideni kuulin mutsin äänen oven takaa. Mulla oli hana päällä, ettei kukaan kuulisi yrjöämistäni. No raotin sitten ovea, et onko se äiti siinä oven takana. Olihan se. Tapitti mua siinä, kysyi "Oksennat sitten vai?" katoin sitä tyhmänä "en?". "Etkö oikeesti?" vessan ovi oli auki mun takana, pytyssä lillui vielä äsken oksentamani murot. "no en en". Mutsi repäisi oven auki, pakitin äkkiä "no mitä sä sitten siellä teet kun vesikin juoksee" se kysyi. Vaivihkaa suljin pytyn kannen takanani ja istuin sen päälle, luulin että äiti huomasi. Vakuuttelin sille että putsasin vain naamaani kylmällä vedellä, koska itketti. Se uskoi. Pistin sen sulkemaan oven, valutin vähän vettä hanasta ja näin, pyyhin siinä oikeastikin naamaani että oisin uskottavampi.
Tulin jo vessasta ulos, mutta pakitin sitten takaisin jatkamaan rituaaliani. Kerrankin kun sujui niin hyvin. Ja äiti oli viereisessä huoneessa. Hana päälle, vettä vatsaan ja sitten jo heti vatsasta ulos. Äiti huusi oven läpi "OKSENNATSÄ SIELLÄ?" kun olin päästänyt sellaisen äänen. "EN EN!" huusin takaisin ja kolautin mukia altaanreunaan samankaltaisen äänen päästämiseksi pari kertaa. Äiti tyytyi kai siihen, koska kuulin kuinka se kiipesi yläkertaan ja onnekseni jäi sinne, pystyin siis jatkamaan.
Kuitenkaan en ihan kaikkea uskaltanut oksentaa pois, koska perjantaihin mennessä pitäis olla se puol kiloa lisää...... pelottaa vähän. On saattanut tulla enemmänkin, kuin puol kiloa... Tuntuu että tää riistäytyy todellakin hallinnasta. Tekis mieli mennä ja yrjötä kaikki loputkin, kun se kerrankin oli niin helppoa, toisaalta taas en halua koska sit ainakin jään osastolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti