perjantai 27. helmikuuta 2009

Ravitsemusterapia

Kyllä, minulle oli aika ravitsemusterapeutille.
Jännitin etukäteen kamalasti. Olin varma, että se määrää ihan kauheita annoksia, että mun elämästä tulee pelkkää syömistä. ja että se käskee, että mua on vahdittava kun syön..
Mutta itse asiassa nuo annokset on pienempiä, kuin mitä äiti on eteeni kiikuttanut. ja ruuallakin olen joskus itse ottanut enemmän ruokaa, kuin mitä tuossa sanotaan.. Ja tuohon on kirjattu vain 1 peruna!! Enää ei tarvitse kuunnella vanhempien ainaista ruikutusta siitä, kuinka syön liian vähän. Koska nyt kellään ei ole nokan koputtamista, se on se yksi peruna, ei kaksi tai yksi ja puoli!

Niin ja Nutri-drinkienkin määrää laskettiin, kun sanoin että se kolme on aika paljon.

Äiti ja isä tietysti oli ihan kauhuissaan. Hähä. Valehtelin niille että mulle sanottiin että saan syödä yksin huoneessani.

Joten tänään sitten tein kuten sanottiin, otin desin nuudeleita ja desin kanaa ja vielä lämpimiä kasviksia. Tosiasiassa sitten söin vain ne kasvikset, eli joku korkeintaan 80 kcal. Ei varmasti niin paljon mut liioitellaan nyt huvin vuoksi.
Sitten tänään napaani on uponnut myös 5 jogurttirusinaa (huomenna taas aion ottaa niitä vähemmän!) ja joku säälittävä pikkupala eilen paistettua patonkia, jonka annoin kuivua kovaksi koppuraksi.

Näillä mennään. Kalorit korkeintaan siellä 350 paikkeilla... Mut tänään ei sit muuta tulekaan. Paitsi ehkä pari läkerolia. Vai pitäiskö ottaa yhtään.. Niin ja kahvia tietysti ja pepsi maxia ja tämmöstä. Äiti tietysti tuo ruokasuunnitelman mukaiset ruuat eteeni, mut kohteliaasti kieltäydyn.
On vitun täysi olo. Tajusin että desi ruokaa on ihan helvetisti, kun katsoin sitä lautastani. ja vaikken siitä oikein mitään syönytkään, niin silti on täysi olo ja tuntuu että se kaikki upposi minuun... hmm?

Pitäiskö koittaa paastota huomenna. Vois toki.

Ravintoterapeutin nutrien vähentäminen tarkottaa sitä, että näytän läskiltä. Koska se sanoi, että painoa on ilmeisesti saatu jo nostettua... paskat!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti